לאחרונה מתחיל לאכול הרבה סתם ככה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/10/2017 | 14:21 | מאת: ירון

שלום רב, לעולם לא היו לי בעיות של אוכל ואיסורים כאלו ואחרים אבל לאחרונה אני שם לב לדפוס שבו אני אוכל כי משעמם לי או כי סתם מישהוא עיצבן אותי או היית הלי שיחה לא נעימה בטלפון. למה פתאום נהייתי בן אדם כזה ? פעם ל היה לי בעיה של להישאר כי סתם משעמם לי,היום אני אוכל ודי המון כל פעם שמשהוא קורה. אולי נהייתי רגיש מדי לשעמום או משהוא כזה? תודה

16/10/2017 | 11:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הרבה אנשים מתקשים עם הזמינות של האוכל בעבודה. נשנושים. זה לא שהפכת להיות בן אדם כזה. יכול להיות שהאוכל פשוט שם. ואז מאד קל לקחת. האם אתה משקיע מאמץ בלחפש את האוכל או שהוא רק בנמצא. שמת לב להתנהגות, והיות וההתנהגות חדשה, אתה יכול לנסות להימנע ממנה. תקרא משהו, תעשה סיבוב. לפעמים דברים פשוטים כאלה, יכולים לעשות את השינוי.אם אתה מרגיש שנהיית רגיש יותר, אולי אתה מוצף בכל מיני רגשות. וההצפה הזו, יותר גדולה ממה שאתה מכיר? שווה לחשוב על מה שקורה לך. ואם מדובר במשהו זמני, או בתחושות שמקשות עליך ( לא צריך להיות תחושות דרמטיות), שכדאי לאוורר ולבדוק אותן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה