עד מתי אפשר להתעלם מהשובע בארוחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/09/2017 | 21:20 | מאת: שרונית

שלום רב, כשאני אוכלת עד ממש פיצוץ הבטן,זה נכון שבהתחלה אני ממש יכולה לא לשים לב לזה עד שממש כבר פיזית אין יותר מקום בקיבה ואז כבר אני לא יכולה להתעלם יותר מהשובע ממש!!!!??? כלומר כמה שאני יכולה להתעלם מהשובע תלוי בכמה אוכל באמת יש בקיבה? ואם אפשר גם לתת לי תשובה על איך זה בכלל שאני יכולה להתעלם מהשובע בפעמים מסוימות באכילה? זה לא קשור אני מניחה לכמה אני מרוכזת באוכל,כי אני יכולה להיות רעבה באמת ולאכול ולהיות מרוכזת באוכל אבל אני לא אתעלם ממתי אני שבעה... תודה

29/09/2017 | 09:52 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כמות האוכל שאת רגילה "לקבל" בארוחה לא תמיד מתאימה לדרגת הרעב שלך. לפעמים זה מספיק, לפעמים יותר מדי ולפעמים פחות מדי. תחושת השובע מגיעה בזמן הארוחה, ואת מתעלמת ממנה, ולכן את מגיעה למקום שאת ממש פיזית כבר לא יכולה לאכול יותר. התעלמות מהשובע היא סוג של התנתקות. כשאת אוכלת ואת למשל צופה בטלויזיה, את מרוכזת במסך ולא בתחושות של הבטן. אני יודעת שהתשובה שלי קצת פשטנית, ואולי היא הנכונה. אם אכיר אותך יותר, כמו שאני מכירה אנשים בטיפול תזונתי , אפשר יהיה להכנס יותר לעומק העניין.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה