שאלת הבובה במקום האוכל כדי לא להתנפל על האוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/09/2017 | 12:03 | מאת: יריד

הי נדיה, שאלתי אותך למטה על המעבר הזה שעכשיו עשיתי מהאוכל לבובה כשאני בסערת רגשות.רציתי לשאול האם באמת אז הבובה או האוכל (לא משנה איזה),זה באמת מוציא החוצה את הרגש? נכון שלאכול זה לא משהוא שצריך לעשות אבל יש לי תחושה שבזמן האכילה שעשיתי,או הבובה,אני כאילו מוציא את נרגש החוצה וזה עוזר. זה נכון? תודה

28/09/2017 | 12:41 | מאת: יריד

אני מחדדת את השאלה:זה אולי לא להוציא את הרגש אבל כן את האנרגיה שמצטברת בפנים ממנו על האוכל או על הבובה,זה באמת מה שאני עושה?

29/09/2017 | 09:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

על הבובה., אבל את לא פותרת את הרגש. הפתרון הוא זמני. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי כדי להבין מה זה הרגש הזה שעולה כל פעם, גם אם הוא כל פעם רגש אחר, וללמוד להכיל, להפיג . את האנרגיה שמצטברת את מוציאה על הבובה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה