תחושת שובע ממש דווקא אחרי שאני אוכלת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/09/2017 | 19:46 | מאת: מירית

שלום למה זה מרגיש לי כשאני אוכלת ואני מרגישה את השובע,ולא מפסיקה לעצור מאישוזהיא סיבה,כשאני מסיימת לאכול וממש הולכת לעשות דברים אחרים ,כאילו אז אני ממש מרגישה את השובע ממש חזק?זה לא שאני מתעלמת מהתחושה לש השובע,כשאני אוכלת אני יודעת שהיא שם,אבל אני מרגישה אותה חזקה יותר כשאני ממש גומרת לאכול..

27/09/2017 | 09:57 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

האכילה, ייתכן שאת אוכלת מעבר. ולכן את מרגישה את השובע ביתר שאת אחרי שאת אוכלת.

27/09/2017 | 23:42 | מאת: מירית

תודה לך !!!!!! אני יכולה לשאול אותך למה זה מרגיש לי טוב שאני אוכלת אכילה רגישת? למה לי זה מרגיש טוב ממש בזמן האכילה וכשאני אוכלת מרוגע זה לא מרגיש טוב לאכול ככ הרבה? מה ההבדל חוץ מהרגש מן הסתם.. תודה שוב

28/09/2017 | 10:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את הרגש עם האוכל. והרגש כאילו נעלם. זה בכאילו, כי הוא לא באמת נעלם. ולכן את מרגישה יותר טוב כשאת אוכלת. אבל הרגש יבוא חזרה, אז כדאי ללמוד להיות איתו או לווסת אותו בלי אוכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה