שנים של דיאטות מה עכשיו נורמלי ומה לא?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/09/2017 | 12:57 | מאת: ינון

הי, לאחר שנים של דיאטות אני מנסה להסתגל למצב החדש של הנון דיאט,רציתי לדעת האם זה נורמלי גם לאנשים בלי בעיות של אוכל,שמתחשק להם לאכול איזשהוא משהוא ,אבל כשמתחילים לאכול פתאום מגלים ששבעים ועוצרים לאכול? לא אמורים להרגיש לפני שאוכלים אם זה נוח מבחינת פיזית לאוכל או לא? תודה מראש:)

25/09/2017 | 07:27 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם באמת רוצים לאכול או לא. כי דיאטות קבעי לך מה לאכול , מתי לאכול, כמה לאכול וכו. ולכן, זה נורמלי להרגיש אם רוצים לאכול או לא רק אחרי שמתחילים לאכול. עם הזמן ,יהיה לך יותר קל לזהות לפני האכילה, אם לאכול או לא.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה