שלום, יש סיבה שכשאני רואה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/09/2017 | 02:10 | מאת: סימה

מול העיניים וחושבת רק על אוכל בקלות ממש לא יכולה לדעת ולחוש באמת את השובע (וזה עד שהבטן שלי ממש מפוצצת באוכל), וכשאני לרוב רגועה אני יכולה לקחת ביס ממשהוא ולא לרצות יותר כי אני שבעה? יש סיבה פיזית אולי שגורמת לנתק הזה? ממש תודה!!

24/09/2017 | 10:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שם כשאוכלים. כך, שכנראה אם את לא רגועה את לא "מרגישה" את השובע כי הראש שלך נמצא באותו רגע בחשיבה על דברים אחרים. אין שום סיבה לא להרגיש את השובע גם אם לא רגועים. הטיפול התזונתי, יכול ללמד אותך להרגיש את השובע ולהקשיב לו, גם אם הראש שלך עסוק בדברים אחרים. ואז תהיה לך בחירה אם להמשיך לאכול או לא. אם תחליטי להמשיך לאכול, זה לא יבוא בגלל נתק אבל מתוך בחירה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה