האם יש אפשרות בתוך הטירוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/09/2017 | 13:09 | מאת: שימרית

של האוכל עצמו להרגיש פתאום את הבטן כמו שאני אוכלת כשאני רגועה? או שפשוט מראש לוותר על לאכול בטירוף הזה ולא לגעת בכלל באוכל? תודה רבה

20/09/2017 | 10:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מהתחושה. לוותר מראש, זאת אפשרות, אבל היא לא תפתור לך את ההתמודדות. אנחנו צריכים אוכל, כל יום, כמה פעמים ביום. לחשוב שאפשר פשוט לא לגעת בו, או לא לגעת בכלל באוכל שגורם מלכתחילה לבולמוס, הוא סוג של אשלייה. זה אפשרי ככלי עבודה, בתחילת הטיפול כדי להתחיל להרגיש סוג של שליטה. אבל זה לא מחזיק מעמד. אני מציעה לך לפנות לטיפול תזונתי. יש לקושי שלך פתרון. וטיפול תזונתי יכול להיות דרך נפלאה להתחיל את השנה החדשה. שנה טובה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה