אייס קפה התמכרות בעייתית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/09/2017 | 04:27 | מאת: מור

יש לי מהעבר שלי איזושהי אחיזה ברגש לאייס קפה. אני פשוט מאוד אוהבת את הטעם,אבל משנים של איסורים, עכשיו כל פעם שאני רואה אייס קפה הרצון בכל מחיר לקנות ולשתות אותו עולה. ואם אני לא קונה ושותה זה מרגיש לי החמצה,למרות שאני יודעת שהוא מותר ולא משמין כמו שפעם חשבתי. מה אני צריכה לשנות בחשיבה כדי שכל פעם שאני רואה אייס קפה אני לא אכנס למקום של אני חייבת אותו? תודה

19/09/2017 | 09:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ונכון, ששנים של איסורים גורמים לך לרצות את זה יותר. ועכשיו שאת מבינה, שאין אוכל משמין, פשוט תלכי עם החשקים שלך. בסופו של דבר, גם אייס קפה ,כמו כל אוכל אחר, "יאבד" מהייחוד שלו, כשתאפשרי לעצמך לשתות אותו כמה שאת רוצה. ואת תראי שעם הזמן, את תשתי אותו בכיף, באמת מתי שמתחשק לך ,ולא רק כי יש לך את האפשרות. לא קרה לך כבר שהתחלת לשתות את האייס קפה ובאיזה שהוא שלב בשתייה "נמאס" לך קצת, והמשכת בכל זאת? או ששאלת את עצמך בשביל מה אני שותה את זה עכשיו, לא ממש בא לי?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה