לא משנה כמה אני אוכל את כל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/09/2017 | 14:39 | מאת: שמעון

הדברים שפעם לא הרשיתי לעצמי,אני מרגיש שאף פעם לא מספיק לי,כאילו אני לא מחפה על כל הפעמים שלא אכלתי פעם עכשיו. למה זה?

18/09/2017 | 09:45 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לעצור. בהמשך, תלמד שכמו כל אוכל, גם הדברים שאתה אוכל כפיצוי הם אוכל כמו אוכל אחר. מה שאתה מתאר הוא מוכר ונורמלי כשיוצאים ממעגל הדיאטות ומשקמים את האכילה. אם אתה רואה שזה לא "עובר" לך, כדאי לך לפנות לטיפול תזונתי.כי כשמרגישים שאין שליטה על האכילה, גם אם מסיבות טובות בשלב זה, ליווי שלנו יוכל לכוון ולעזור לך בהדרגה למצוא את האיזון באכילה של כל המאכלים. אתהמוזמן לתאם איתנו פגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות כדי להבין איך ליווי וטיפול תזונתי יכול לעזור לך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה