שאלה על אכילה מעבר לשובע ממש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/09/2017 | 00:45 | מאת: שרונה

שלום רב, לא מובן לי למה,אבל כשאני אוכלת המון אני מרגיש שדי כיף לי ואז אני מתעבת את התחושה של הבטן ככ מלאה,למה אני לא מרגישה את אותה התחושה בזמן האכילה עצמה? תודה

17/09/2017 | 08:08 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שאת מרגישה בבטן. או שאת אוכלת ממש מהר. בכל מקרה, אם תשימי לב, בזמן האכילה למה שאת מרגישה בבטן , תוכלי לעצור קודם, ואז תמנעי את התחושה הלא נעימה של הבטן המלאה.

17/09/2017 | 13:23 | מאת: רותם

והשובע אבל בכל זאת אוכלת כי זה עוזר לי להתמודד עם מצב לא נעים,אבל אני שונאאאתתת את ההרגשה אחרי. יש דרך לצאת מזה? תודה שוב

18/09/2017 | 09:30 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בטיפול התזונתי אנחנו עובדות בדיוק על המקומות האלה. הקושי לעצור גם כשמרגישים שרוצים להמשיך. מה דעתך להגיע לפגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות לבדוק את האפשרות?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה