חצויה לגבי ללכת וקבל טיפול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/09/2017 | 00:05 | מאת: סיגלית

למרות שיש פעמים שאני מרגישה שהאוכל לא טעים לי או שאני כבר שבעה ,עדיין אני ממשיכה לאכול למרות שאין לי דבר כזה אוכל משמין או אסור בלקסיקון. קשה לי להאמין שבאמת אני יכולה לא לרצות לאכול מתוכי כי באמת לא בא לי על האוכל ולא כי אני לא רוצה להשמין כי זה לא מסתדר עם העובדה שאוכל טעים=כיף לי לאכול. ולכן איך אפשר לגרום לי לא לרצות לאכול משהוא שהוא טעים וגורם לי לחצי הנאה (כי אני כבר שבעה),ושעוזר לי קצת להתנחם? תודה

17/09/2017 | 08:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ויכול לתת לך את הכלים לעשות בדיוק את זה. לעצור. יכול להיות שלא תעצרי בשובע כל פעם. אבל בהתחלה תעצרי יותר פעמים מאשר בעבר, אח"כ תדירות האכילת יתר תרד, שלא לדבר על כך שהכמויות יירדו וכך לאט לאט, תלמדי לעשות בדיוק את זה. לעצור. תמיד קיימת גם האפשרות לטיפול פסיכולוגי במקביל אם יעלה הצורך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה