למה אני נאבק עם הבעיה שאני רוצה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/09/2017 | 18:19 | מאת: עומר

לאכול הכל מהכל כל הזמן גם כשאני שבע,ויש אנשים שאוכל בכלל לא מדבר אליהם? למה אני צריך להאבק בזה ואחרים לא? מה הם מבינים/מרגישים שאני לא?

10/09/2017 | 10:27 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

צריך להכיר אותך, ולראות מה גורם לך לפנות לאוכל מלכתחילה. צריך להכיר את הרגלי האכילה שלך, להכיר את המחשבות שלך והגישה שלך לאוכל. זה לא משנה מה קורה לאנשים אחרים. חשוב מה שקורה לך. הסיבה לרצון שלך לאכול הכל מהכל גם כשאתה שבע, מוכרת , וזה קורה גם לאנשים אחרים. כל אחד הוא שונה, ומה שמוביל אותך לאכילה כזו או אחרת, שונה מאדם לאדם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה