הבדל בין מאפים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/09/2017 | 11:35 | מאת: אנדריי

מה ההבדל בין בורקס פילו לבורקס מבצק עלים רגיל מבחינת כמות השומנים/שומן טרנס וסיכון לבריאות ?

10/09/2017 | 10:22 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בצק עלים, בד"כ עשוי עם מרגרינה, בצק פילו יכול להיות גם על בסיס מרגרינה או על בסיס חמאה. אני לא מאמינה שיש אוכל שמהווה סיכון לבריאות. השאלה היא בכמויות שאוכלים ממנו, מה אוכלים בשאר היום והימים, ומה הם הרגלי האכילה שלך בכללי. למאכל אחד אין את היכולת לסכן אותנו בריאותית רק בגלל שיש בו אחוז שומן גבוה או בגלל שיש בו שומן רווי או שומן טרנס.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה