אפשר בבקשה לפשט לי את התשובה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/09/2017 | 23:34 | מאת: אלירן

ללמה כשאני אוכל ומרגיש שממש כואבת הבטן אני עדיין ממשיך לאכול?כאילו בכוח? מה במחשבה גורם לי להמשיך ולאכול למרות שכואבת הבטן? יכול להיות שזו ההנאה הרגעית כשהאוכל בפה?אני לא מבין...!!!!! איפה שהוא בחיים לא מובן לי למה למדתי שזה בסדר להמשיך לאכול למרות שכואבת הבטן.... תודה רבה

07/09/2017 | 07:01 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אתה מתנתק מהתחושות בגוף שלך, וגם מהשובע עד אשר אתה לא יכול יותר לסבול את כאב הבטן. בהתקף אכילה מרגישים שמאבדים שליטה. זו לא ההנאה מאוכל שמובילה אותך, אלא הקושי לעצור, המחשבה שזה לא יקרה יותר, הקושי לוותר על האוכל ואולי איזה שהיא סערה רגשית פנימית שאתה חושב שתעבור עם האכילה. אין לשאלה שלך תשובה אחת. זו שאלה לבירור בטיפול תזונתי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה