בכל פעם שאני אוכלת אז הבטן מתנפחת כמו חודש 9

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/09/2017 | 07:43 | מאת: דקלה

בכל פעם שאני אוכלת אני נראית בחודש תשיעי בכל פעם שאני אוכלת הבטן שלי מתנפחת לממדים של אישה בחודש תשיעי . כולם שואלים אותי מתי אני צפויה ללדת. זה ממש קשה. אני מרגישה שהבטן שלי הולכת להתפוצץ. איך אפשר לטפל בזה?

03/09/2017 | 11:29 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לנפיחות היא כמות האוכל, סוג האוכל או הרגלי האכילה. ואולי יש לך איזו שהיא רגישות שאת לא מודעת אליה? כדאי לך לפנות לייעוץ תזונתי כדי לקבל תשובות, או לפחות להעלות את השאלות הנכונות, על מנת לקבל את התשובות לבעייה שאת מתארת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה