לא הגעתי לפתירון ואשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/08/2017 | 15:39 | מאת: יעלי

למה ככל שחושבים שאוכל הוא משמין ואסור ככה רוצים אותו יותר? ולא רק זה,אלא כש"נכנעים" ואוכלים את "האסור" הזה ככה אין שום קשר למה שקורה בבטן מבחינת שובע ורעב? תודה מראש

31/08/2017 | 09:13 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מ"המציאות" והסביבה ולכן גם לא מקשיבים לשובע או לכאב הפיזי שמתלווה להתקף. את נמצאת בסוג של בועה, שרק בדיעבד את מנתחת אותה. אגב, אין דבר כזה אוכל אסור או משמין. כך שכדי להתחיל לטפל בהתקף צריך קודם לשקם את האכילה ולהבין שאין אוכל שאסור לאכול אותו. כך שאין למה ל"היכנע". אין שום סיבה למאבקי כוחות עם אוכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה