יש הגדרה למה זה הנאה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/08/2017 | 12:50 | מאת: אביחי

אם אוכל בהגדרה ממשיך להיות טעים,אבל ברגע ששבעים ההנאה ממנו כבר לא קיימת כי מרגישים שהבטן הולכת ונהיית כבדה,אז איך יכול להיות שכן לפעמים זה בסדר לאכול מעבר לשובע? אם בהגדרה ההנאה מעבר לשובע פוסקת,אז תמיד תמיד תמיד צריך להפסיק בשובע, לא משנה שהאוכל עוד טעים. אז איך אפשר לאכול עוד, אחרי שכבר שבעים ולהמשיך להינות מהאוכל?יש ניתוק לבטן פתאום, כי האוכל סופר דופר טעים והכובד בבטן שיבוא אחכ שווה את זה?מה משתנה שם?

24/08/2017 | 08:14 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ולכן כשהם ממשיכים לאכול , את האוכל הטעים, הם שמים לב לשובע רק כאשר כבר כבד ולא נעים. הגדרה להנאה? זה מאד אישי.כל אחד חווה הנאה מאוכל וסוגי אוכל בצורה אחרת.

25/08/2017 | 00:00 | מאת: אביחי

להשמין,זה להקשיב לשובע למרות שהאוכל עוד טעים? אבל בגלל שהוא טעים זה ככ קשה לעצור עד שבאמת כואבת הבטן. לכן חיפשתי אולי יותר דיוק ממה שאני יכול להסביר למה זה הנאה מהאוכל. כי אני באמת מרגיש שמשהוא בהנאה כאילו יורד כשאני שבע,אבל תמיד מנגד עולה לי הטיעון שזה לא הגיוני אם האוכל עוד טעים,למה שההנאה תרד?

25/08/2017 | 08:39 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

גם כשהאוכל טעים. שובע ,זה הזמן לעצור. והרבה שובע או יותר מדי שובע לא הופך את השובע ליותר טוב. התחושה בגוף היא שמספיק, גם כשהאוכל מולך .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה