האם אני לא רעבה...........?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/08/2017 | 00:26 | מאת: אני

כשאני מנסה לאכול רק מתי שאני רעבה....אני לפעמים מנסה להעריך בדיעבד כמה קלוריות אכלתי ויוצא שממש קצת (רוב הימים זה יכול להגיע לפחות מ1000, או במקרים טובים 1200) מה יכולה להיות הסביבה לכך? חוששבת שאני עושה לעצמי נזק

21/08/2017 | 00:46 | מאת: אני

התחלתי במשקל תקין ועכשיו אני במעט תת משקל..... האם אני לא רעבה באמת? ואם אני לא מזהה את תחושת הרעב שלי אז איך אדע מתי כן לאכול?

21/08/2017 | 10:21 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ייתכן שכאשר את רעבה, את לא ממש שובעת. הרבה אנשים שסופרים קלוריות, גם אם בדיעבד, מאמינים שיש כמות מסויימת של קלוריות שהם יכולים לאכול ביום. וזה פוגע ביכולת שלהם לעצור באמת בשובע. יכול להיות, שכאשר את אוכלת כשאת רעבה את לא באמת הולכת עד הסוף עם השובע? ואולי את לא אוכלת את מה שאת רוצה באמת? הספירה הקלורית שלך, גם אם בדיעבד מראה על צמצום, שכן אי אפשר לשבוע מ1000 או 1200 קלוריות ליום. האם את מפחדת מכמות האוכל שאת צריכה לאכול כשאת רעבה?

21/08/2017 | 15:41 | מאת: אני

לא מפחדת להשמין ספרתי דווקא כי חששתי שאכלתי מעט מדי.. העניין הוא שאני יכולה לא לאכול שעות רבות ממש בלי להרגיש רעבה כלל

23/08/2017 | 08:23 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

האם את מאד עסוקה ולא "מפנה" זמן לאכול? מדלגת על ארוחות? ואולי את פשוט בתקופה שאת לא כלכך רעבה, וזה יסתדר בהמשך? תבדקי אם את אוכלת, כל פעם שאת רעבה. אם את לא דוחה את הארוחה מכל מיני סיבות. או , האם בארוחות שלך יש הרבה ירקות? כי אולי זו הסיבה שקלורית את לא אוכלת מספיק? שאין מספיק פחמימות חלבונים ושומן?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה