בעיה של מתוקים במהלך היום

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/08/2017 | 00:50 | מאת: סיגלית

הי, מלא פעמים במהלך היום סתם בא לי משהוא מתוק (אני נורא אוהבת מתוקים).לא בא מסיבה מיוחדת,פשוט כי סתם בא לי וגם לפעמים מתוך שעמום. הבעיה היא שנראה לי שזה תוקע לי את הירידה במשקל,כי זה קורה כל יום כמה פעמים ביום. התזונה שלי היא די מאוזנת ואין לי בעיות של לדעת מתי רעבה ומתי אני שבעה. פשוט באמת שסתם בא לי אוכל מתוק ,אבל אני גם מרגישה שזה גורם לי להיות שבעה מדי כמעט בכל הפעמים שאני אוכלת את המתוק. מה אני יכולה לעשות?ללמוד להימנע לגמרי? תודה

06/08/2017 | 07:44 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

סה"כ כמות אוכל ביום, אם נאכלת מעבר לשובע, יכולה למנוע ירידה במשקל. "תקיעות" בירידה במשקל יכולה להיות פיזיולוגית. אם ירדת כבר 5-10% ממשקל התחלתי, אז את לא תקועה. הגוף פשוט "מעריך" את המצב, שכן הגוף שואף להשאר במשקל הקיים. ואז, המשך הירידה (במידה ואת עדיין עודף משקל) תקרה לאורך זמן. יכולה להיות "תקיעות" של כמה חדשים ויותר, הכל תלוי בהסטוריה של הדיאטות ובמשקל הנכחי שלך. זה נכון לכל משקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה