באמת שחוסר הרצון לדחות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/08/2017 | 16:45 | מאת: יואב

או לוותר על דברים קורה אצלי רק באוכל ולא בשום מקום אחר בחיים שם אין לי בעיה לוותר על דברים. מכאן שקשה לי לא לטעום כל דבר שאני רואה ,או כל דבר שבא לי גם אם אני יודע שאני שבע. ובטח ובטח כשאני יודע שיש מצבים שיש חשק והוא יכול לבוא גם טוב בבטן,אז למה לוותר או לפספס אותו? איך אפשר לצאת מלופ שלא נגמר הזה? וכמו שכתבתי מקודם,באמת שאני אוכל הכל מהכל בלי אשם..

02/08/2017 | 13:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אולי אתה יכול פשוט להמשיך להינות מהאוכל כמו שאתה עושה? אם זה מפריע לך באיזה שהוא אופן כדאי לפנות לטיפול. אתה מוזמן לפגישת התייעצות ללא תשלום או התחייבות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה