התקפי האכילה שלי מגיעים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/07/2017 | 01:39 | מאת: הבולמוסים שלי

ממקום שלפעמים בטעות אחרי כשאני לא רעבה,או אכלתי משהוא קטן מתוך מקום רגשי,ואז אני מגיעה לחשיבה של אם כבר ,אז כבר,או מתוך מקום של רגשות שאני חווה ביום יום ואני מוציאה את זה על האוכל,ויש לי התקף מפחיד פשוט. האם זה לטיפול פסיכולוגי או תזונתי? איך אני יודעת?

31/07/2017 | 08:07 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תזונתי, של אכלת קצת מעבר, ועוברים למקום רגשי שגורם לך לחשוב שהרסת הכל....אז הטיפול יכול להיות משולב גם של דיאטנית קלינית וגם של פסיכולוגית. החלק שלי בטיפול, הוא ללמד אותך לאכול מבלי לפחד לעלות במשקל, מבלי לפחד לאבד שליטה, ומבלי לחשוב ש"הרסת" הכל. הפסיכולוגי/ת יעבדו איתך במקביל על מה מפעיל את הרגש ואיך אפשר לווסת אותו ,לא דרך אוכל ,ולהתמודד איתו אחרת. אז טיפול במקביל הוא אולי הפתרון הטוב ביותר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה