יש שרור למטה שלנו ודילגו

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/07/2017 | 03:01 | מאת: מירית

על השאלה האחרונה שלי שהייתה: האם עלי לספק את הצורך ב"אוכל אמיתי" גם כשאני חשה שאין מקום כי מלאתי את הבטן ב"שטויות",או לחכות לנקודה שבה האוכל ה"אמיתי" לא יכביד עלי? במקרים וזה קורה ככה... תודה רבה

26/07/2017 | 18:54 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשאת רעבה ואת אוכלת "שטויות" במקום אוכל אמיתי, את תשבעי מה"שטויות" וכדאי לחכות להיות רעבה שוב, ואז לאכול. כמובן שעדיף ישר ללכת לאוכל האמיתי. אולי את הולכת ל"שטויות" כי אין לך סבלנות לחכות שהאוכל האמיתי יהיה מוכן? "שטויות תמיד יותר נגישות מאוכל אמיתי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה