שאלה על הורמונים ואוכל:

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/07/2017 | 17:05 | מאת: ירין

יש הסבר פיזיולוגי חוץ מכאב פיזי בבטן לזה שלא נעים לאכול כשלא רעבים? קראתי שאוכל גורם לשחרור כימיקלים של סרטונין ודופמין כשאוכלים,אבל אכילה מעבר לשובע יש הורמונים המתנגדים לזה? ואז אפשר להגיד שאוכל מעבר לשבוע לא מהנה בכלל? מבחינה פיזיולוגית? אולי ההורמונים שעושים הרגשה טובה יוצאים פחות כשאוכלים מעבר לשובע ,אבל הם משולבים עם הורמוני נגד כשכבר שבעים? תודה

23/07/2017 | 11:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש גם הורמונים שמעורבים, וגם מסרים מקיבה ומהמח. אני לא נכנסת לאיזה הורמונים משפיעים על מה, ואל כל התהליך בפורום , כי זו הרצאה שלוקחת כ 3 שעות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה