אוכל גורם לי להנאה או לכיף,עד שאני שבע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/07/2017 | 22:28 | מאת: חיים

וזה ממש כיף. הקטע הוא שכמה ביסים מעבר לשובע עדיין אני ממשיך להינות מהאכילה. אז אני שואל: ההנאה מאוכל,שנגמרת אפילו טיפה מעבר לשובע,היא שקרית ומטעה כמנחה למתי אני אמור לעצור ולאכול,כי היא מעבר לשובע. אני בבעיה.

19/07/2017 | 19:44 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ולפעמים אתה אוכל קצת מעבר לשובע. אמרתי הרבה פעמים, אנחנו לא רובוטים, ואף אחד מאיתנו לא עוצר תמיד בדיוק בשובע. מה שאתה מתאר זה נורמלי. אם יש לך מטרה תזונתית , שהתנהגות זו מפריעה לה, אז אולי כדאי להעמיק. אחרת , אני לא רואה כאן בעיה בכלל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה