עזרה קצת פסיוכולוגיה ואוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/07/2017 | 23:55 | מאת: טובל

יש לי פחד נוראי מלהשמין,והחשיבה שאני אצטרך ללכת לחנויות בדים ולא למצוא מידה למכנסיים שלי,מכתיבה לי את האכילה. אני כבר ככה קורב ללהיות שמן מאוד מאוד,האם זהו אכן פחד רציונלי שצריך להחשיב אותו כחלק מהסיבות למה כן לשמור על מה שאני אוכל?

18/07/2017 | 12:22 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

האם הפחד להשמין נובע מכך שירדת הרבה במשקל? או שאתה במשקל תקין ופשוט פוחד להשמין. אוכל לא משמין, אבל כמה ואיך אוכלים ממנו, כן יכול להשמין בטווח הרחוק. כדי לענות על השאלה הזו, אני צריכה להבין מה גורם לפחד מהשמנה. ואם אתה פוחד להשמין, וזה מנחה את מה שאתה אוכל, אני מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי שיוכל ללמד אותך להפסיק לפחד מאוכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה