זה נכון שיש שלוש אופציות? חשבתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/07/2017 | 23:35 | מאת: סיגלית

על זה די הרבה :אחת:שעובר מלא זמן מהארוחה ואני מרגישה שביס אחד של משהוא יעשה לי לא טוב בבטן,השנייה זה שעובר מלא זמן מהארוחה וזה דווקא כן יבוא לי טוב ולא כבד והאופציה השלישית -שעובר מלא זמן מהארוחה ואני מרגישה שאני כן יכולה להכניס משהוא בלי שזה יעשה כבד ,אבל לא בא לי לאכול ....למרות שזה לא יעשה כבד? האופציה השלישית שונה מהראשונה נכון? תודה רבה

16/07/2017 | 11:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יכול להיות שזה קשור לזה שלא אכלת יותר מדי זמן. הרעב שם, ואת תרגישי אותו כשתתחילי לאכול. שתי האופציות הראשונות בהחלט אפשריות. אבל אני קצת מוטרדת מזה שאת אומרת "מלא זמן". מה זה "מלא זמן" בין הארוחות? יכול להיות שזה יותר מדי זמן?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה