אוכל אוכלים עד שנהנים וזה קורה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/07/2017 | 18:16 | מאת: רותם

עד שמגיעים לשובע נכון? אז כשמחליטים לפעמים לאכול מעבר לשובע ,מה זה אומר? שאוכלים כי האוכל טעים אבל מתעלמים מהעובדה שלא נהנים יותר? אוכלים בלי הנאה? זה לא מסתדר..

16/07/2017 | 11:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אפשר עדיין להנות מאוכל אחרי נקודת השובע, אבל זה תלוי כמות. אם אוכלים יותר מדי, אולי נהנים מהאוכל, אבל התחושה בבטן מתחילה להיות ממש לא נעימה. אפשר להתעלם מהתחושה הלא נעימה בבטן רק עד גבול מסוים, ואז התחושה יכולה להיות ממש בלתי נסבלת. האוכל, עדיין נשאר טעים....

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה