שאלה כללית על שובע ורעב

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/07/2017 | 20:28 | מאת: אור

אני מניח שלרוב האנשים קשה לעצור בשובע גם אם מזהים אותו,כי פשוט האוכל ממשיך להיות טעים ומספק הנאה. יש לזה בכלל פיתרון?

07/07/2017 | 08:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אוכל מספק הנאה עד גבול מסויים, והגבול הזה הוא השובע. כשהאוכל טעים זה יכול להיות יותר קשה. אנחנו לא רובוטים ולכן, יש פעמים שקשה לעצור בשובע. הבעיה מתחילה אם לא עוצרים בשובע בתדירות גבוהה, ואם לא מקשיבים לגוף. כל ארוחת שישי או חג לדוגמא, יכולה לגרום לאנשים לאכול מעבר לשובע. הפתרון קיים. אם הפתרון פשוט או לא, תלוי באיך כמה ולמה לא עוצרים בשובע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה