הנאה של אוכל יורדת כאשר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/07/2017 | 01:01 | מאת: אביאל

שובעים,האם זו הסיבה לעצור בשובע ולא להמשיך כי האוכל טעים ? כי האוכל לא טעים כמו שרעבים אבל עדיין נשאר טעים,ההנאה פחותה אבל לא נעלמת,אז אם האוכל טעים וההנאה נשארת למה לעצור לאכול חוץ מרצון לא לעלות במשקל?

05/07/2017 | 09:10 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שובע הוא הסימן שהגוף נותן לנו שקבלנו מספיק אוכל והוא לא צריך יותר. כשאוכלים מעבר לשובע לא מרגישים נח פיזית. אבל לשאלתך: הבחירה לעצור בשובע היא לגמרי שלך. אנחנו אמורים לעשות את זה באופן טבעי, בלי לחשוב על זה יותר מדי. לאכול כשרעבים ולעצור כאשר שובעים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה