אז זה לא מדוייק שאם חסר אב מזון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/07/2017 | 15:23 | מאת: גיא

לאורך היום בארוחות, אני יכול לעבור את השובע גם אם אני משתדל שלא, נכון? זה פשוט תיהיה התחושה כמו שתיארת: של מלא אבל לא שבע?אבל לא יכול להיות אני שבע מדי בטעות...? תודה

05/07/2017 | 08:59 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

וזה לא בהכרח קשור לאם יש או אין אב מזון כזה או אחר בתזונה. בוא נפריד בין הדברים. שובע מורגש הכי טוב בבטן כשהארוחה מאוזנת. אבל זה לא אומר שאי אפשר להרגיש שובע אם לא אוכלים מאוזן. השאלה פה היא לכמה זמן תהיה שבע. בכל ארוחה, אפשר לעבור את השובע אם לא מקשיבים להרגשה בבטן. וזה גם נכון, שאפשר לעבור את תחושת השובע, בלי שאתה מתכוון לכך. לוקח זמן לזהות מתי לעצור בשובע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה