החזרת מסת שריר לאחר דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/06/2017 | 22:22 | מאת: מישהו

שלום ,אני עשיתי דיאטה(פשוט אכלתי פחות) והורדתי 9 קילו. אני בן 27 אף פעם לא הייתי שמן אבל היה טיפה עודף משקל. הבנתי שבתהליך ככל הנראה איבדתי קצת מסת שריר וגם רואים את זה. השאלה שלי במידה ואני אתחיל לאכול עכשיו הרבה חלבון ופחמימה ואהיה במאזן קלורי מעט חיובי האם מסת השריר הטבעית שלי יכולה לחזור(הכוונה למה שאיבדתי) למרות שאני לא מתאמן?

14/06/2017 | 09:02 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מסת שריר יורדת כמו גם אחוזי השומן בכל תהליך של ירידה במשקל. כדי להחזיר מסת שריר, צריך לאכול מאוזן ולהתאמן. לא רק חלבון. האם תהיה מוכן לוותר על חלק מהמשקל שירדת לטובת שיקום הגוף? כי אם אכלת משמעותית פחות, זה יכול לקרות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה