האם זה בסדר אם אני רעבה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/05/2017 | 23:45 | מאת: יהודית

ןאוכלת מתוקים ועוגיות ולא אוכל מסודר אבל תמיד עד השובע? זה יכול להשמין לטווח הארוך? האם זה בגלל מה שאומרים שפחמימעת פשוטות לא באמת משביעות לאורך זמן? תודה

17/05/2017 | 10:55 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לא כדאי שזה יהיה בסיס האכילה. כי בעוגיות ומתוקים אין את כל אבות המזון, והם לא מספקים את הצרכים שלך לאורך זמן. וזו הסיבה שלאורך זמן, זה לא משביע. לא בגלל שיש בהם פחמימות אלא בגלל שהן חסרות במרכיבים אחרים. אוכל מאוזן חשוב ליכולת של הגוף לאזן את עצמו גם מבחינת המשקל.

17/05/2017 | 14:03 | מאת: יהודית

את מתכוונת שבגלל שהגוף צריך חלבונים וזה,אז לא יתקבל שובע אמיתי גם אם אוכלים איכשהוא עד שובע גם מהממתקים? כאילו זה אך פעם באמת לא ישביע אותי? האם דרך אגב זה משהוא שהגישה אפשרי גם לשאול ולהבין? שאלות מסוג אילו? תודה שוב

18/05/2017 | 11:06 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אבות המזון. כלומר אפשר לאכול, להרגיש שובע לזמן מסוים אבל לא סיפוק או שובע לאורך זמן אם חסרים אבות מזון. בפגישה בהחלט אפשר לשאול שאלות כאלה גם ולבדוק אותם לגבייך, לגבי איך שאת אוכלת. בטיפול התזונתי זה חלק מהעבודה. להסתכל על הרגלי האכילה שלך, רעב , שובע ובחירות מזון בהתאם למטרה שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה