ממשיכה את השירשור על התקפי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/05/2017 | 00:04 | מאת: סיגלית

הבינג שלי: באמת לא משנה כמה אני אוכלת זה לא מספיק ברגע הבינג וכתבת לי שזה נותן אשלי ה רגעית, אבל זה גם נותן לי הנאה רגעית מאוד גדולה כשאני אוכלת את כל הדברים המתוקים -עד למתי שזה כבר מגעיל אותי ,אבל עד אז אני אוכלת המון המון... ואם העובדה שזה משהוא לא בסדר אני מבינה,אבל קשה לי להתעלם בו זמנית מהעובדה שזה פשוט נותן סיפוק והמתוק ממש טעים לי ברגע הבינג..ואני לא יכולה להתעלם מזה.... האם ניתן לסתור את העובדה שהמתוק כן מספק הנאה ברגע האכילה עצמה של הבינג?

12/05/2017 | 10:11 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הרגשות שלך הם אמיתים בשבילך ולכן לא אוכל לשכנע אותך במשהו אחר. אני יכולה להציע לך דרך התמודדות אחרת שאולי תאפשר לך לבחון את ההרגשה שאת מתארת, ולראות אם אפשר אחרת. זה החלטה שלך בלבד. מתוק מספק הנאה רגעית, זה נכון. אבל בכמויות של בינג' הוא יוצר סבל, שאותו את כנראה לא מרגישה כי אולי את מנותקת ממה שקורה סביבך באותו רגע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה