שלום,יש לי תקופות של בינג

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/05/2017 | 23:29 | מאת: גיל

שאני אוכל מלא מלא מתוק בבת אחת-אני יודע שזה לא בסדר ואני צריך לתקן את זה,אבל תהיתי למה רק אחרי שאני אוכל מלא מלא אוכל אני מרגיש את הבטן כואבת מרוב האוכל? למה אני לא מרגיש את הבטן פחות או יותר כואבת או מלאה מאוכל אחרי קצת רוכל,אלא אני מרגיש אותה אחרי שאני דוחס כמויות? האם זה בגלל שלוקח זמן לקיבה להתמלא באוכל ולכאוב? תודה

12/05/2017 | 10:07 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בזמן קצר לתוך הקיבה. היות והבינג (התקף האכילה) הוא אכילה של כמות אוכל גדולה מאד בזמן קצר יחסית , לגוף אין דרך להתמודד עם זה. הקיבה מוגבלת ביכולת קיבול שלה, והעמסה של אוכל בזמן קצר גורמת לכאב. האם היית מעוניין לבדוק טיפול אצלנו כדי להפסיק את הבינג'?

12/05/2017 | 22:49 | מאת: גיל

יותר התכוונתי לזה ששמעתי שלוקח זמן עד שמרגישים את האוכל שאוכלים...כאילו שיש דיליי בין הזמן שאוכלים עד שמרגישים את השובע ... תודה

14/05/2017 | 16:34 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין דיליי. עם האכילה מגיע השובע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה