שואל את השאלה מהשירור האחרון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/05/2017 | 22:06 | מאת: אביחי

אני לא מבין למה אני לא מקבל תשובה פשוטה אלא מסובכת... אמרת לי עכשיו שבאמת קודם הקיבה מתמלאת ואז ההורמונים נכנסים לפעולה...כלומר השובע ,זה שגורם לי להפסיק לאכול בזמן הארוחה הוא כמה אוכל יש בקיבה? כי הבנתי שההורמונים של השבוע יכולים להיכנס לפעולה אחרי איזה 10 דקות אם אני לא טועה... וזה סופר סותר את העובדה שאמרת לי שמאכלים שיש בהם הרבה שומן יאכלו בכמות קטנה יותר למרות שהם לא תורמים לנפח בקיבה כמו מזונות אחרים (וזה כי אני מניח שההורמונים של מאכלים שומניים גורמים ליותר שובע מאשר רק למלא את הקיבה),אז קצת הסתבכתי,אשמח לעזרה...

11/05/2017 | 09:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הכל עובד ביחד, בו זמנית. אתה מנסה לעשות הפרדות שהן מתאימות לספרות מקצועית אבל לא לאיך שהגוף עובד. אני מציעה שתגיע לפגישה כדי לפתור את השאלה. אני לא רואה איך אוכל להסביר לך בפורום יותר טוב ממה שהסברתי עד עכשיו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה