דיאטת 17 הימים - ללא פחממות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/05/2017 | 17:53 | מאת: מושית

שלום, לפני כשבועיים התחלתי את דיאטת 17 הימים שבמחזור הראשון שלה אין פחממות בכלל... לאחר כשבוע כבר החלו שינוים הורמונלים להופיע ועכשיו גם יש איחור בווסת... אני במשקל עודף וירדתי סה"כ 2 קילו...יתכן שבכזו מהירות זה השפיע ? למה זה משפיע כך? ואיך אני גורמת לווסת לחזור?

10/05/2017 | 14:29 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשמתחילים דיאטה, שהיא סוג של הרעבה, אין מה לשאול שאלות. פשוט תפסיקי את הדיאטה הזו, ותפני לאנשי מקצוע שיידעו לכוון אותך תזונתית ללא מחירים בריאותיים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה