הי נדיה,כרגע אנני לא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/05/2017 | 04:31 | מאת: מירה

בארץ ואחזור רק עוד כמה שבועות,עד אז ,האם תוכלי לעזור לי להבין את הבעיה עם השומן שקראתי ככ הרבה חומר באינטרנט עליה,אז תשובה הגיונית לא מצאתי: שומן עולה מעל שאר המרכיבים בקיבה ואיננו מתפרק בקיבה,הורמון השובע CCK מופרש רק כאשר השומן או החלבון נכנס לתרסריון וזה לוקח בערך 10 דקות מזמן האכילה,אם אני לא טועה ,אבל אפשר לחוש שובע גם אחרי חמש דקות שאוכלים ,ועדיין לא מופרש CCK כי השומן לא הגיע עוד לתרסריון ,אז איך יש בכל זאת שובע מאכילת חלבון או שומן עי הפרשת CCK? -אם השומן הוא "מעל" החלבון והפחמימות בקיבה,אז איך CCK שמופרש רק כאשר שומן או חלבון מגיעים לקיבה, מאט את קצב התרוקנות הקיבה וגורם למאכלים שוניים יותר, להשביע מהר יותר,אם השומן מגיע אחרון לתרסריון? תודה רבה

03/05/2017 | 08:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

איך התשובה שלי תוכל לעזור לך לבחור יותר טוב את מה שאת רוצה לאכול ולעצור בשובע?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה