איזון של הגוף תזונה ואוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/03/2017 | 20:23 | מאת: לאה

נדיה שלום , שתי שאלות:1-אם יש ימים שאני לא אוכלת מאוזן ככ זה אומר שבאותם הימים (בהנחה שהם לא ברצף),אני אוכלת יותר ממה שאני צריכה כי אין איזון? 2-האם ספציפית את מקבלת גם בירושלים או רק בתא? תודה

13/03/2017 | 09:52 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש ימים שאוכלים לא מאוזן ולא קורה שום דבר. המציאות הרבה פעמים מכתיבה לנו איך אנחנו אוכלים, ולא תמיד יש אפשרות לאכול ל"פי הספר". זה קורה לכולם, שיש ימים לא מאוזנים. זה לא אומר שאוכלים יותר מדי. זה אומר שזה פשוט יום כזה. כל זמן שזה קורה בתדירות יחסית נמוכה אין שום בעייה. יש לנו קליניקה בת"א וקליניקה בירושלים. ספציפית אני, מקבלת רק בת"א. לילי רוזן, שותפתי לקליניקה ולפורום מקבלת גם בירושלים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה