הי,האם אני יכול לקבל הסבר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/02/2017 | 18:07 | מאת: עומר

האם הגוף שורף שומן במהלך כל היום גם כאשר לא רעבים? -ולמה זה שצריך באופן תמידי לאכול מעבר לשובע ורק אז להשמין? כלומר:איך או מתי הגוף יודע להתחיל לאגור מזון כשומן?אם לא משמינים אחרי אורחה אחת שאוכלים מעבר לשבוע,אז מתי הגוף כן מתחיל או יודע לאגור אוכל? תודה רבה!!!!

05/02/2017 | 08:57 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

רקמת השומן היא רקמה פעילה ויש לה הרבה תפקידים בגוף. למשל: לעזור בספיגת ויטמינים, מייצרת הורמונים ועוד. כך שהשומן בתאי השומן "מתחלף" לאורך היום. הגוף יודע שהוא צריך לאגור שומן, כשהוא מקבל יותר מדי אוכל על בסיס קבוע ולאורך זמן. השובע, קובע את כמות האוכל שאנחנו אוכלים. כך שאם עוברים את השובע בארוחות באופן קבוע ולאורך זמן, תהיה עלייה במשקל.

05/02/2017 | 14:02 | מאת: עומר

הבנתי,האם אפשר לומר אבל שאם אני בארוחה אחת אוכל טיפה מעבר לשובע ,את האוכל האקסטרה שגרם ליתר שובע הגוף מחיל ולאגור כשומן? אפילו אחרי ארוחה אחת ולא משנה בין אם זו הארוחה הראשונה ביום או לא....,אם לא אז מה הגוף עושה עם האקסטרה אוכל?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה