כולם כאן מדברים על איך לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/07/2006 | 01:55 | מאת: מיוחדת

קראתי את הכתבה על המחקר שנעשה שנשים שישנות פחות עולות במשקל והייתי רוצה למחות על זה כי לא משנה מה אני עושה וכמה אני אוכלת אני לא מצליחה לעלות במשקל. תמיד מדברים על משקל יתר,מה עוריכים לעשות אלא שיש להם חוסר במשקל. איך עולים מה עושים,מפני שמאוד קשה לי לעלות את משקלי ולו בגרם אחד. האם יש למישהו הצעה בשבילי. בתודה מראש מיוחדת

13/07/2006 | 08:46 | מאת: בלה אגמון

תבדקי אם יש לך צליאק לפעמים זה הסימן היחיד.

13/07/2006 | 14:49 | מאת: מיוחדת

אני לא דיברתי על איך לרדת במשקל אלא התייחסתי למחקר שנשים שישנות פחות עולות במשקל ובכן אני כמעט ולא ישנה אבל עדיין מאוד רזה ולא מצליחה לעלות במשקל ולא משנה מה אני עושה בנדון. "ממש לא דיברתי על איך לרדת במשקל" ההפך הוא הנכון "שאלתי אם למישהו יש מושג איך לעלות במשקל" בתודה מראש מיוחדת

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה