איך עושים את זה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/07/2006 | 20:02 | מאת: יעל

אני לא גבוהה ולא שמנה, אבל יש עודפים שאני רוצה להוריד. אני מתאמנת כמה פעמים בשבוע, מנסה לאכול נכון- וזה פשוט לא הולך. אני אשמח לקבל הכוונה לתפריט מזון נכון, אולי לתרגילים נכוןנים, כל דבר. תודה

04/07/2006 | 23:12 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. הכוונה שאנחנו נותנות היא לא בתפריטים או בתרגילים אלא בשינוי תפיסות עולם מה שנקרא פרדיגמות. זהו תהליך של מסע אישי העוזר לך להגיע לאיזון פנימי שמיצר הרזיה טבעית . נשמח להיות לך לעזר. את מוזמנת להתקשר. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה