חומר מרוכז על שיטת ה-"לא דיאטה" שאת ממליצה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/05/2005 | 09:51 | מאת: נוגעת בכוכבים

שלום בלה ברכות לפורום החשוב. האם את יכולה להפנות אותי למאמרים ולתפרטים בשיטה עליה את ממליצה? בגלל עומס עבודה איני יכולה להשתתף בפורום בצורה סדירה, אבל הייתי מעוניינת לדעת כמה שיותר. יש לי להשיל לא מעט קילוגרמים (יחסית :-) ) ורוצה לנקוט בצעדים הנכונים

10/05/2005 | 20:50 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, אני מפנה אותך לאתר שלי יש שם הסבר על השיטה. הוא אמנם עוד לא שלם ומלא אבל זה יתן לך חומר רב. אשמח לעזור לך בטיפים ועצות כמה שתרצי. בעקרון חשוב מאד לא לעשות דיאטה ולא להכנס למשטר. זה לא מוכיח את עצמו לאורך זמן . www.holistic-diet.co.il

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה