קושי בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

05/06/2015 | 14:57 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי תינוקת בת חודשיים. עד לפני שבוע הנקתי אותה הנקה מעלה מהנה וחיונית. בשבוע האחרון אולי טיפה לפני התחיל קושי בארוחות שמקיימות מחוץ לבית אך בעיקר בארוחת ערב שלה.הארוחה האחרונה לאחר המקלחת(הארוחה הבאה שלה היא או ב4 או ב6 בבוקר תלוי מתי היא מתעןררת).מיד לאחר המקלחת אני נגשת להניק אותה ואז מתחיל הסיוט... היא יונקת מעט ובלהט ומפסיקה (חשוב לי לציין שכמעט בכל הנקה יש נזילות מהשד שממנו היא יונקת.כדי כדי כך שאני צריכה לשים חיתול מתחת כדי שהחולצה שלי ושלה לא ירטבו) בהמשך להנקת הערב...היא מפסיקה אחרי פעמים בודדות של יניקה קצרצרה ומתחילה לצרוח!!!היה נדמה לי שזה מעייפות... הייתי מרגיעה אותה עם מוצץ ורק אחרי שהיא נרגעת וכמעט ישנה אני מנסה שוב.היא יונקת עושה גרפס ולא מעט פעמים פולטת המון מיד לאחריו ולבסוף נרדמת. היום הסיוט קרה גם במהלך היום...היא ינקה רק משד אחד ולא הסכימב להמשיך לשני.נראה שהיא עייפה ורוצה לישון יותר מהרגיל (מדובר בתינןקת שכמעט לא ישנה במהלך היום רק בזמן טיול בחוץ). כל פעם שהצעתי לה היום ךאכול החא צרחה ולא הסכימה כלל לאכול! רק בצהוריים לאחר שנרדמה בידיים הוצאתי את המוצץ והנקתי.שוב מצד אחד. כשעברתי לשני ינקה מעט והחלה לכעוס. שוב פלטה הרבה. פלטה לבנה ולבסוף נרדמה. מה הבעיה?? האם מדובר בעודף חלב וזרימה מהירה?האם זה יתכן שזה יקרה אחרי חודשיים של הנקה? בבקשה עזרו לי...

07/06/2015 | 16:35 | מאת: לאה קליינין

היי דנה, אני ממש מבינה את התיסכול ואת הקושי שלך, אך לצערי קשה לי לתת ייעוץ בלי שפגשתי את שתיכן וראיתי את ההנקה. אני ממליצה בחום לפנות ליועצת הנקה בטיפת חלב, דרך הקופח או דרך המועדון שלנו. בהצלחה

מנהל פורום הנקה