גלולות לקראת סיום הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

10/02/2015 | 21:09 | מאת: רינת

לאחרונה ירד מס' ההנקות שלי באופן משמעותי, וכעת אני כבר כמעט ולא מניקה (פעם עד פעמיים ביום). בימים הקרובים יתכן שאפסיק לחלוטין. האם אני יכולה להמשיך ולקחת את הגלולות שלקחתי עד היום (מיקרולוט) גם בימים הקרובים? או שאין להמשיך וליטול אותם אם אני כמעט ולא מניקה/ לא מניקה בכלל? תודה!

14/02/2015 | 21:09 | מאת: אילנית אטיאס

היי רינת לדעתי את יכולה להפסיק ליטול את הגלולולת הללו.במיוחד בשלב זה שאת מעונינת להפסיק להניק. תפני לרופא הנשים שלך לגבי שימוש באמצעי מניעה אחרים

מנהל פורום הנקה