אמא עצבנית חלב עצבני??

דיון מתוך פורום  הנקה

03/01/2015 | 21:46 | מאת: אמא מניקה

שלום רב. אמא שלא רגועה ועצבנית.האם החלב מושפע מכך והופך גם למזון שגורם לתינוק חהיות עצבני ולא רגןע? האם עצבים של אמא מניקה גורם לחלב להיות "עצבני"??

04/01/2015 | 09:49 | מאת: אילנית אטיאס

שלום רב לאמא היקרה אמא יקרה..בזמן הנקה עלייך להיות רגועה ושלווה.ילדים מרגישים את אי השקט של האם.לפניההנקה קחי נשימות עמוקות בכדי להרגע

04/01/2015 | 10:41 | מאת: אמא מניקה

שלום .שאלתי היתה באופן כללי למצב רוחה של האם. לא התכוונתי שהאמא עצבנית במהלך ההנקה עצמה.אלא הגוף עצבני ומתוח.אשמח למענה

06/01/2015 | 18:57 | מאת: אילנית אטיאס

בהמשך לשאלתך,אין עובדות לגבי זה שאמא עצבנית ,חלב עצבני,ישנם ימים שהגוף והנפש טרודים,אי שקט נפשי מחיי היומיום העמוסים שלנו,גורמים אלו יכולים להשפיע על ייצור החלב,לכן אני חוזרת על דבריי שצריכים להיות רגועים ושלווים במידת האפשר,,מקוה שעניתי לשאלתך,,

מנהל פורום הנקה