פטרייה???

דיון מתוך פורום  הנקה

18/10/2014 | 17:52 | מאת: יעל

שלום, יש ליתינוקת בת 5 שבועות ואנחנו בהנקה מלאה בלבד. היא יונקת יפה כל ארוחה מצד אחד בלבד ועולה מאד יפה במשקל. הבעיה היא שבשד ימין יש לי כאבים איומים אחרי ההנקה, מרגיש כמו שריפה פנימית ודקירות איומות בתוך השד, חשוב לציין שכלפי חוץ לא נראה כלום על גבי השד. לא משנה מה אני מנסה לעשות הכאב לא עובר ונמשך אפילו עד שעה אחרי ההנקה, ניסיתי לקחת כדורים נגד כאב וזה ממש לא עזר... חשוב לציין שאחרי שאיבה אין לי כאבים אך ורק אחרי הנקה. בייעוץ טלפוני עם יועצת הנקה שהיא גם אחות בתינוקייה אמרה שנשמע לה אכן כמו פטרייה ויש לטפל בתינוקת בדקטרין אורל גל ועל השד למרוח דקטרין קרם, האם זה נשמע לך טיפול מתאים? האם עליי לגשת לייעוץ נוסף? הבעיה היא שעל השד לא רואים כלום זה אך ורק התלונות והכאבים שלי... אשמח לקבל עזרה בנוסף האם יש צורך לנקות את הדקטרין קרם מהשד לפני ההנקה?? תודה מראש וסליחה על האורך...

18/10/2014 | 18:51 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך,זה באמת נשמע שפטריה. רופא עור או ר. משפחה יכול לעשות אבחנה.

מנהל פורום הנקה