אל סף יאוש

דיון מתוך פורום  הנקה

09/10/2014 | 12:55 | מאת: נטלי

שלום ילדתי לפני שבוע ומאז אני רק מניקה חוץ נוסף מכמה פעמים שהביאו לא בקבוק בבית החולים אני מתחילה להתייאש כי בזמן שאני מניקה הילדה נרדמת אני רואה שהיא עוד שואבת אבל נראה לי היא הפכה את זה למוצץ כי היא נרדמת ואני לא יכולה לתת לה עד השד השני והיאלא מתנתקת לבד ממהשר אני מנתקת אותה כי אני מרגישה שהיא מוצצת רק את הפיתמה לאחר חצי שעה היא מתעוררת ורוצה שוב לאכול ככה זה 24 שעות האם החלב שלי לא מזין אותה אולי לא מספיק לה כי גם שאני מצליחה לתת לה את שתי השדיים היא רוצה לאכול שוב אחרי שעה כל הנהקה לוקחת לי שעה אני לא יודעת מתי מספיק לה כי היא לא מתנתקת בעצמה האם זה בסדר האם זה מסתדר בסוף האם לשלב לה תוספת של סימילק לפעמים היא פולטת זה אומר שהיא אכלה מספיק? לא להמשיך לתת לה לאחר שהיא פלטה גם אם בוכה וממוצצת ידים? אני עובדת עצות כי זה קשה במיוחד בלילות ואני שוקלת להפסיק אני מרגישה שאני עושה משהוא לא בסדר והילדה לא שובעת עזרה בבקשה

11/10/2014 | 13:34 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, תופאה מאוד נפוצה ונובעת מי כך שתינוק לא תופס נכון את פיטמה. ממליצה על יועצת הנקה ובדרך כלל מצב משתנה לטובה. אווה

מנהל פורום הנקה