לאחר הצום

דיון מתוך פורום  הנקה

07/10/2014 | 08:28 | מאת: לי

שלום . בני בן חודש. לפני כיפור הרגשתי שההנקה הולכת לי טוב וגם שקלתי אותו כל שבוע עלה יפה. בכיפור צמתי . הנקתי עד בערך 8 בבוקר של יום הצום. לאחר מכן נתתי 2 בקבוקים ששאבתי יום לפני ולקראת הסוף תחליף חלב בקבוק אחד. מאז אני מרגישה שהחלב כאילו נגמר לי. לא יודעת אם זה נכון או פסיכולוגי. האם יכול להיות שמ 12 שעות שלא הנקתי החלב ייגמר? האם אפשר להחזיר את זה? מאז אני נותן לו הנקה כל פעם שבוכה כדיי להגביר את הייצור אבל עדיין נראה לי שמשהו פשוט נדפק

11/10/2014 | 13:31 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, צום יכול מאוד להשפיע לרעה בהנקה. את לא ראשונה . יש הרבה נשים עם תלונות דומות. העיניין הוא שלא רק ש12 שעות לא הנקת אלה שהגוף בצום נכנס למצב דחק וכתוצאה מכן מיעות חלב. תניקי לאתים קרובות ותקווי שחלב יחזור. אווה

מנהל פורום הנקה