האמנם דלקת בשד?

דיון מתוך פורום  הנקה

07/09/2014 | 13:21 | מאת: אתי

ביום שלישי שעבר התחלתי לעבוד בשעות אחר הצהריים, ולראשונה הפסדנו הנקה אחת. למרבה הצער, גם לא הייתה לי אפשרות לשאוב. התחלתי לסבול מגודש וכאב. מיד בשובי הביתה הנקתי את הנסיך המתוק (בן שבעה חודשים) וגם שאבתי את העודף. עם זאת, הופיע על שד ימין כתם אדום גדול, חם וכואב ולמחרת התפתח חום. כשהגעתי לרופאת משפחה, ביום חמישי בערב, האדמימות כבר נעלמה. עם זאת, המשכתי לסבול מחום ומכאבי ראש, מחולשה ומכאבים בכל קשרי הלימפה. הרופאה נתנה אנטיביוטיקה - זינט. מיום שישי אני עם אנטיביוטיקה ואופטלגין, אך החום עולה שוב ושוב (38.0-38.7), וכאבי הראש אינם חולפים. כיצד ייתכן שכבר אין כאבים/גודש בשד, וסימני הדלקת נותרו, ומדוע האטיביוטיקה אינה עוזרת? (היום שוב הייתי אצל רופא, והוא טוען שזה מוכרח להיות קשור לשד, כי אין שום סיבה סבירה אחרת...). תודה רבה מראש, אתי נ.ב. יש לציין שהקטנצ'יק למד לנשוך. האם ייתכן שהזיהום אינו חיידקי אלא פיטרייתי? (יש לו לשון לבנה...)

07/09/2014 | 16:32 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, קודם קל תמשיכי לשאוב ולהניק. האנטיביאוטיקה המומלצת בסיפרות המקצועית מי קו ראשון אאוגמנטין כי מכסה טווח רחב של חידקים . ממליצה לפנות לרופא להערכה נוספת וטיפול. בברכה אווה

07/09/2014 | 17:49 | מאת: אתי

מנהל פורום הנקה