בליעת אויר בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

21/08/2014 | 13:41 | מאת: מאי

הבת שלי בת 8 ימים. כל פעם בזמן ההנקה אני שומעת כמו בליעת אויר כמו בבקבוק. לפעמים היא תופסת את קצה הפיטמה ולפעמים יותר כמו שצריך ועדיין לא משנה גם עם אני מחזיקה את הפיטמה כמו מס]ריים עדיין נשמע הרעש של הואקום . מה זה אומר ? האם בזמן הואקום היא לא אוכלת? אציין שיש לה יציאות טובות.

24/08/2014 | 12:54 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, המדד העיקרי על הנקה טובה זה עליה במשקל. וני חושבת שמדובר בשיחרור חלב מהיר והתינוקת מתמודדת עם הזרם מהיר... תבדקי עם אחות טיפת חלב על מה מדובר בדיוק... בברכה אווה

27/08/2014 | 11:38 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, מה שאת מתארת שנישמע כמו עודף חלב ותינוקת לא מבתדרת עם הזרם. ממליצה לפנות ליועצת הנקה שתיאבחן ותעזור לך.. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה